Amira Beach Resort & Spa

Adelianos Kampos, Krit

Opis destinacije

Krit je ostrvo u Sredozemnom moru na krajnjem jugu Grčke. Obuhvata površinu od oko 8300 km² i kao takvo je najveće ostvo Grčke i peto po veličini u Mediteranu. Dužina obale je 1.040 km, dok se ostrvo pruža u pravcu istok-zapad u dužini od 264 km, a u širini sever-jug 55 km. Krit obiluje neverovatnim kontrastima. Reljef je pretežno planinski, a najviši vrh je na 2.456 m n/v. Lanac visokih planina svojom prirodnom podelom formira 4 ostrvske provincije: Hania, Rethymno, Heraklion i Lasiti – Agios Niolaos. Na Kritu je zastupljena sredozemna klima, koja je nešto oštrija na planinama. Danas na Kritu živi preko 600.000 stanovnika, ali se tokom sezone taj broj drastično uveća zbog velikog broja stranih turista koji dolaze na letovanje. Ubrzanim tempom razvoja Krit je postao luksuzno letovalište, koje obezbeđuje odličan smeštaj u vrhunskim hotelima, dizajniranim tako da se uklapaju u živopisni krajolik koji ih okružuje. I pored sveg napretka koji je dostigao poslednjih godina, Krit je ipak ostao ostrvo neiskvarene lepote.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Amira Beach Resort & Spa  se nalazi na peščanoj plaži u letovalištu Adelianos Kampos, na severnoj obali ostrva Krit,  na 5 km od renesansnog  grada Retimna. Od aerodroma Hanja je udaljen 60 km.

Sobe: Hotel Amira Beach Resort & Spa  nudi smeštaj koji spaja moderen dizajn i minimalističku gracioznost. Ima ukupno 172 sobe (28-32m²) podeljenih u vise kategorija. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su deluks standard I superior dvokrevetne sobe, kao i razliciti luksuzni tipovi apartmana. Sve smeštajne jedinice su moderno opremljene i sadrže kupatilo, fen za kosu, telefon , TV, klima uređaj, wi fi, sef, set za čaj/ kafu, mini bar, balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj: Pored glavnog restorana, posetiocima su na raspolaganju 2 a la carte restorana, bar u lobiju, na bazenu i na plaži. Pansionski obroci se služe na terasi hotela, gde gosti mogu uživati u bogatom izboru hrane, kontinentalnom i američkom doručku, kao i večeri sa primamljivim švedskim stolom sa lokalnim I interacionalnim toplim I hladnim jelima, sve u otvorenom ambijentu. U  sastavu hotela Amira Beach Resort & Spa nalazi se i parking, mini market, servis za pranje i peglanje.

Sport i zabava: Hotel Amira Beach Resort & Spa raspolaže otvorenim bazenom, zatvorenim bazenom i vrhunskim Spa centrom koji pruža luksuzne tretmane za opuštanje i podmlađivanje tela i uma. Za najmlađe posetioce na raspolaganju je dečiji bazen i igraonica.  Za ljubitelje aktivnog odmora hotel nudi mogućnost korišćenja  fitnes centra, kao i organizovanje vodenih sportova sa instrukcijama, jedrenja,  ronjenja, skijanja na vodi.  Za večernju zabavu je zadužen animacioni tim. Amira Beach Resort donosi novi stil luksuznog odmarališta u područje koje nudi  vrhunsku uslugu i toplu atmosferu dobrodošlice. Nalazi se na 15000 m privatnog imanja na severnoj obali Krita sa peščanom plažom i savršen je izbor za putnike koji cene kvalitet, eleganciju i privatnost.
1.dan Beograd – Krit
Dolazak na aerodrom 2,5 sata pre poletanja. Transfer do hotela, smeštaj. Noćenje.

2. – 10./11. dan
Boravak u izabranom hotelu na bazi odabrane usluge. Vreme predviđeno za odmor, izlete ili individualne aktivnosti. Noćenje.

11./12. dan Krit - Beograd
Odjava iz hotela, slobodno vreme do polaska na transfer na aerodrom.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Pošaljite upit

Sve cene i podaci na sajtu su informativnog karaktera. Za zvaničnu ponudu pozovite nas, pošaljite upit putem kontakt forme, pišite nam na email ili nas posetite na našoj adresi.