Hotel Portes Beach

Nea Potidea, Kasandra

Opis destinacije

Nea Potidea (Νέα Ποτίδαια) jedno je od najlepših mesta na Halkidikiju, okruženo bujnim zelenilom i prelepim plažama koje zapljuskuju vode Solunskog (Termaikos, odnosno Termajskog) i Toroneos zaliva. Nea Potidea je naselje udaljeno 66 kilometara jugoistočno od Soluna, čuveno po kanalu koji odvaja poluostrvo Kasandra od unutrašnjosti Halkidikija. Kanal dužine 1.250 i širine 40 metara povezuje dva zaliva, Termaikos (Solunski) i Toroneos. To je sledeće naselje posle Nea Mudanie kada iz pravca Soluna krenete ka Kasandri. Danas, prelazeći preko mosta ulazite u predivno naselje sa jedne strane okrenuto ka Solunskom zalivu, a sa druge ka poluostrvu Sitonija. Nea Potidea poznata je kao letovalište u kome prevashodno odsedaju Solunjani, koji ovde imaju apartmane i izdaju ih uglavnom Grcima, jer nema mnogo stranih turista. Grad je smešten na odličnom mestu za istraživanje celog Halkidikija. Južno odavde smeštena su predivna naselja i plaže Kasandre, na severu pećina Petralona (na oko pola sata vožnje), antički grad Olintos, odlične plaže Solunskog zaliva i sam grad Solun udaljen na oko sat vožnje, a blizu je i poluostrvo Sitonija na istoku. Administrativni centar Halkidikija, grad Poligiros, smešten je 30 kilometara severoistočno odavde. Taverne, restorani, kafići, barovi, prodavnice, kao i mogućnost bavljenja sportovima na vodi ovo mesto čine veoma interesantnim za turiste.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Portes beach je moderan hotel sa 4* i ima odličnu lokaciju. Hotel Portes beach se nalazi na samoj peščanoj plaži, u okruženju prepunom zelenila.  Hotel Portes beach je od mesta Nea Potidea na Halkidikij udaljen je 4 km, do kojeg za svoje goste ima obezbeđen shuttle bus svakim danom osim vikendom. Renoviran je u periodu između 2011 i 2012 godine.

Sobe: Hotel Portes beach se sastoji od glavne zgrade i 8 manjih zgrada. Hotel Portes beach ima ukupno  195 smeštajnih jedinica u svom sastavu. U ponudi  turističke agencije Odeon World Travel nalaze se promo sobe i standard sobe. Promo sobe imaju 25m², nalaze se u prizemlju i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta. Postoji mogućnost da se ubaci i jedan sofa krevet po potrebi. Standard sobe takođe imaju 25m², nalaze se na višim spratovima i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta. U ovim tipovima soba takođe postoji mogućnost da se ubaci i sofa krevet po potrebi.  Sve sobe hotela  Portes beach imaju kupatilo, fen, TV, telefon, mini frižider, klima uređaj i balkon.

Hotelski sadržaj: Hotel Portes beach osim glavnog restorana gde se poslužuju obroci, poseduje  i jedan a la carte restoran. Hotel Portes beach takođe ima i bar u hotelu, kao i bar pored bazena gde se gosti hotela mogu osvežiti i konzumirati lokalna alkoholna i bezalkoholna pića i kafe. Hotel  Portes beach ima i tavernu gde se služe tradicionalna grčka jela i vina. Od ostalih sadržaja gostima hotela Portes beach su na raspolaganju  rent a car, menjačnica, parking koji je besplatan , sef na recepciji koji je besplatan, TV sala,  kao i usluge pranja veša i doktora na poziv. U blizini hotela se nalaze i manji mini market kao i prodavnica suvenira.

Sport i zabava: Hotel Portes beach u svom sastavu poseduje bazen za odrasle sa ležaljkama i suncobranima oko bazena koji su uključeni u cenu. Hotel takođe poseduje i jedan manji bazen za decu. Ležaljke i suncobrani koji se nalaze na plaži se doplaćuju 7e dnevno po kompletu.  Gostima hotela Portes beach se pruža mogućnost da se bave pojedinim sportovima na vodi, kao i da koriste teretenu, terene za tenis, stoni tenis, pikado, bilijar i odbojku na pesku. Od ostalih usluga gosti mogu da koriste i saune. Najmlađim gostima namenjen je mini klub sa dečijom animacijom kao i dečije igralište.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Pošaljite upit

Sve cene i podaci na sajtu su informativnog karaktera. Za zvaničnu ponudu pozovite nas, pošaljite upit putem kontakt forme, pišite nam na email ili nas posetite na našoj adresi.