Hotel Skiathos Princess

Agia Paraskevi, Skiatos

Opis destinacije

Skijatos je najzapadnije ostrvo u arhipelagu Sporada u Egejskom moru. Zauzima površinu od 50 km2 i pruža se u dužini od 10 km u pravcu istok-zapad i 6 km u pravcu sever-jug. Ostrvo Skijatos je u severnom delu brdovito sa najvišim vrhom na 433 m n/v, a u južnom preovlađuju blage uzbrdice. Ostrvo Skijatos prekriveno je šumom bora. Ima ukupno oko 7.000 stanovnika. Klima na ostrvu je sredozemna, tokom leta ima puno sunčanih dana, dok osveženje donosi blag lokalni vetar Maltemia.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Luksuzni hotel Skiathos Princess  nalazi se na samoj peščanoj plaži Agia Paraskevi, okružen zelenilom. Od grada Skijatos udaljen je 8 km, a od aerodroma 10 km.

Sobe: Skiathos Princess raspolaže sa 131 smeštajnom jedinicom. Sve sobe su elegantno uredjene i u svom sastavu imaju kupatilo, terasu/balkon, telefon, satelitsku TV, mini-bar, fen za kosu, klimu, se , bademantil i sobne papuče, besplatni wi-fi internet, ketler, CD/DVD .U hotelu postoji više tipova soba : club dvokrevetne sa pogledom na baštu (28m2, prvi sprat) , superior  sa pogledom na more (30m2, prvi ili drugi sprat) , superior sa delimičnim pogledom na more (28m2, prvi ili drugi sprat), deluxe porodična soba sa pogledom na baštu ili privatnom baštom (48m2, prizemlje ili prvi sprat,odvojen dnevni i spavaći deo), deluxe soba sa pogledom na more (32m2, drugi ili treci sprat), porodična soba sa privatnom baštom (35m2, u prizemlju sa direktnim izlazom na baštu u kojoj se nalazi sunconbran i garnitura za sedenje), deluxe junior suite (42m2, prvi sprat, francuski krevet i garnitura za sedenje sve se nalazi u jednoj prostoriji).

Hotelski sadržaj: Skiathos Princess ima privatnu plažu sa ležaljkama i sunconbranma koji su besplatni za goste, pansionski i tri a la card restorana, tavernu na plaži, bar na bazenu, koktel bar, internet kutak, wi-fi u javnim prostorijama, parking. Peškiri za plažu se dobijaju uz depozit.

Sport i zabava: U sastavu hotela su 2 bazena, od kojih je jedan bazen za decu. Gostima je na raspolaganju spa centar, kao i đakuzi na otvorenom i fitnes centar. Za najmlađe goste je uređeno igralište i dečji mini-klub.
1.dan  Beograd – Skijatos
Dolazak na aerodrom 2,5 sata pre poletanja. Transfer do hotela, smeštaj. Noćenje.

2. – 10./11. dan
Boravak u izabranom hotelu na bazi odabrane usluge. Vreme predviđeno za odmor, izlete ili individualne aktivnosti. Noćenje.

11./12. dan Skijatos - Beograd
Odjava iz hotela, slobodno vreme do polaska na transfer na aerodrom.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Pošaljite upit

Sve cene i podaci na sajtu su informativnog karaktera. Za zvaničnu ponudu pozovite nas, pošaljite upit putem kontakt forme, pišite nam na email ili nas posetite na našoj adresi.