Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
SARDINIJA SA OBILASKOM LIVORNO, SASSARI, ALGERO, SMARAGNE OBALE (PORTO CERVO, PORTO ROTONDO I OLBIA) i OUTLET-a PALMANOVA
I FAKULTATIVNIM OBILASCIMA NEPTUNOVE PEĆINE, CASTELSARDO i KORZIKA (BONIFACIO)
 
Paket aranžman 7 dana: Autobuski prevoz + 2 noćenja u kabinama na trajektu + 3 noćenja sa doručkom na Sardiniji

HOTEL 4*21.05.
27.05.
15.10.
21.10.
UslugaBr. dana/noći7/57/5
BB
Redovna cena399399
SPECIJALNA CENA319359
- plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke na dan uplate -

ARANŽMAN OBUHVATA:
- Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu
- Smeštaj u hotelu sa 4* na bazi 3 noćenja sa doručkom u 1/1 ; 1/2 i 1/3 sobama
- Smeštaj na trajektu na bazi noćenja u 1/1 ; 1/2 i 1/3 spavaćim kabinama (Livorno-Olbia, Olbia-Livorno)
- Panoramsko razgledanje i obilazak gradova po programu
- Usluge vodiča i pratioca grupe
- Agencijske usluge

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
- Troškove medjunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja
- Individualne troškove putnika
- Obaveznu turističku boravišnu taksu (plaćanje na licu mesta na recepciji hotela) : maj - 2€ po osobi po noći, okrobar - 1€ po osobi po noći
- Doplata za jednokrevetnu sobu 55€
- Doplata za jednokrevetnu kabinu 55€
- Fakultativne izlete

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI: (podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 25 putnika)
- Neptunove pećine - 25€ (vodič, ulaznica, autobuski prevoz)
- Castelsardo - 25€ (vodič i autobuski prevoz)
- Korzika (Bonifacio) - 90€ (autobuski prevoz, trajekt prema programu, karte za trajekt, vodič, karte za vozić do centra Bonifacia)
Hotel Alghero Vacanze 4* algherovacanzehotel.com/ nalazi se na 5 minuta hoda od plaže San Đovani u Algeru. U ponudi su klimatizovane sobe sa besplatnim pristupom WiFi mreži. Sobe su uređene u tradicionalnom sardinijskom stilu i u svom sastavu imaju TV, mini-bar i sopstveno kupatilo sa fenom za kosu i toaletnim priborom. Pojedine sobe nude balkon.
1. dan BEOGRAD
Sastanak putnika na parkingu Sava centra u 00:00 h , polazak u 00:30 h . Vožnja kroz Srbiju, Hrvatsku, Sloveniju i Italiju sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i graničnih formalnosti. U popodnevnim časovima dolazak u Livorno. Livorno je najvažnija luka i treći najveći grad u pokrajini Toskana. Obilazak Livorna u pratnji vodiča: Katedrala San Frančesko di Asi iz XVII veka, Piazza Grande, crkva San Đovani Batista, crkva Santa Katarina, tvrđava Forteza Vekija... Slobodno vreme za uživanje do ukrcavanja na trajekt. Noćenje u kabinama na trajektu.

2. dan SARDINIJA
Dolazak na Sardiniju u prelep grad i luku Olbia. Nastavak putovanja do grada Sassari. Sassari je drugi po veličini i značaju grad na Sardiniji. Tokom drugog svetskog rata sačuvao je gradsko jezgro sa mnogobrojnim crkvama, muzejima... Obilazak grada sa vodičem: katedrala Svetog Nikole, fontana Fonte Rosello, palazzo Ducale, trg piazza D Italia... Slobodno vreme do polaska za Algero. Dolazak u Algero i smeštaj u hotel. Posle kraćeg predaha obilazak i upoznavanje grada sa vodičem. Neobičan spoj katalonske i Italijanske tradicije, sjajnog šarma i neobičnog ambijenta ovaj grad čine potpuno drugačijim. Sjajna arhitektura, a posebno neobičnih 7 kula koje su nekada služile za odbranu grada, mali trgovi i autentične uske ulice ostaviće na Vas poseban utisak. Slobodno vreme. Noćenje.

3. dan ALGERO - NEPTUNOVA PEĆINA - CASTELSARDO
Doručak. Slobodno vreme u Algeru ili mogućnost fakultativnog obilaska Neptunove pećine gde možete uživati u jednoj od najzanimljivijih prirodnih atrakcija na Sardiniji. Naime, reč je o pećini koja se pruža uz samo more. Kopnenim putem dolazi se autobusom do vrha Capo Caccije, tj. rta koji se strmo nadvija nad zapadnim prilazom Algeru. Odatle se do same pećine spušta niz kozje staze, od čak 600 stepenika koji vode do Neptunove pećine. Nemojte se obeshrabriti jer je spuštanje prilično jednostavno i pruža se prelep pogled ka moru i okolnim pećinama. Posebnu draž sem pećinskog nakita (stalaktiti i stalagmiti), pećini daje i jezero koje je povezano morem. Pećina je dobila ime po neobičnim zvucima koji se čuju iz jezera, pa deluje kao da Neptun, Bog mora, besni. Pauza za fotografisanje i uživanje. Povratak u Algero. Slobodno vreme ili mogućnost fakultativnog obilaska grada Castelsardo. Živopisni srednjovekovni grad koji se hrabro uzdiže na vrhu džinovskog rta, izranjajući iz mora, do samog neba. Grad poznat po domaćim proizvodima (ovčji sir, liker od mirte...) i prelepim peščanim plažama. Slobodno vreme do povratka u Algero. Noćenje.

4. dan KORZIKA
Doručak (lunch paket za izletnike). Slobodno vreme ili celodnevni fakultativni izlet na Korziku. Vožnja autobusom kroz Sardiniju do luke Santa Teresa Gallura, odakle se ukrcavamo na trajekt za Korziku. Vožnja i uživanje u pogledu na prelepe pejzaže. Dolazak na Korziku i iskrcavanje u luku Bonifacio. Bonifacio se sastoji od donjeg grada u kome je smeštena luka sa restoranima i prodavnicama i gornjeg grada koji se nalazi na samoj litici i prava je atrakcija za sve turiste koji posete ovaj prelep grad. U pratnji vodiča obilazimo : stepenice Aragonskog kralja koje se nalaze na samom vrhu grada i spuštaju se prema moru, Bonifacijska crkva (nalazi se nad velikim podzemnim rezervoarom), vojničko groblje... Slobodno vreme za uživanje u gradu a preporuka agencije Felix Travel-a je da probate kolačiće od kestena. U dogovoreno vreme ukrcavanje na trajekt. Povratak u Algero. Noćenje.

5. dan SMARAGDNA OBALA
Doručak. Pakovanje stvari u autobus i napuštanje hotela. Polazak ka čuvenoj Smaragdnoj obali (Costa Smeralda). Nalazi se na severoistočnoj strani ostrva. Poznata po roze nijansi granitnih stena, delovima borovih šuma, neobično plavo kristalnoj boji mora i lepoti divljih uvala. Nadaleko se zna da tamo letuje i svetski džet-set. Centar Smaragdne obale je grad Porto Cervo, koji važi za jednu od najprestižnijih turističkih destinacija na svetu. Raj za hedoniste i sve one koji su ljubitelji mediteranske prirode, belih peskovitih plaža i luksuza u svakom pogledu. Slobodno vreme. Nastavak puta prema gradu Porto Rotondo, koji je drugi po veličini grad na Smaragdnoj obali i poznat po noćnom životu. Slobodno vreme do polaska za Olbiu. U Olbii ćete uživati u tipičnim malim, bučnim italijanskim trgovima, urednim i živim fasadama sa cvetnim terasama. U dogovoreno vreme ukrcavanje na trajekt za Livorno. Noćenje u kabinama na trajektu.

6. dan LIVORNO - OUTLET CENTAR PALMANOVA
Dolazak u Livorno. Iskrcavanje sa trajekta i nastavak puta ka outlet centru Palmanova. U njemu Vas očekuje više od 90 poznatih svetskih brendova. Uživanje u šopingu ili kraći predah u nekom od mnogobrojnih restorana i kafića. Nastavak puta kroz Sloveniju i Hrvatsku ka Srbiji.

7. dan BEOGRAD
Dolazak u Srbiju u prepodnevnim časovima.
- Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke  na dan uplate
- Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja.
- Plaćanje kreditnom karticom: Visa, Master, Maestro, Dina (isti uslovi kao gotovina).

FXT

Organizator putovanja je turistička agencija Felix Travel, broj licence OTP 3/2021 kategorija licence A15. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Felix Travel. OUP

Pošaljite upit

Sve cene i podaci na sajtu su informativnog karaktera. Za zvaničnu ponudu pozovite nas, pošaljite upit putem kontakt forme, pišite nam na email ili nas posetite na našoj adresi.