Sotiris Studios Apartments Hotel

Svoronata , Kefalonija

Opis destinacije

Ostrvo Kefalonija je najveće iz grupe ostrva koja geografski pripadaju Jonskom arhipelagu. Ostrvo uzbudljivih paradoksa, ali i s jednom od najlepših plaža ne samo Grčke. Šljunkoviti Mirtos, izdvojen od gradskih i turističkih nase¬lja, simbol je ostrva. I avantura za one namerne da uživaju u miru božanske prirode kojom je okružena. Njena bajkovitost, kao prirodna kulisa, ovekovečena je u filmu „Mandolina kapetana Korelija“. Ako su ovde uživali Nikolas Kejdž i Penelopa Kruz, sigurno je da ćete i Vi. Mirtos je najpoznatija ali su verovali ili ne Makrijalos i Skala najlepše plaže ostrva na kome vas čekaju još i gastronomski specijaliteti, dobra vina, zanosna muzika. I još ako odom dopunite krstarenjima do Itake ili Skorpiosa, odmor na ostrvu Kefalonija pretvoriće se u nezaborav. Glavni grad ostrva je čarobni Argostoli Ukras grada je veliki most sa mnogobrojnim lukovima koji povezuje obale gradske lagune. Turisti ne zaobilaze ni gradski Arheološki muzej sa brojnim eksponatima pronađenim na drevnim ostrvskim lokalitetima. U Etnografskom muzeju može se videti izuzetno bogata kolekcija vizantijskih ikona.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Pažljivo vođen porodični kompleks nalazi se na juguzapadu Kefalonije u letovalištu Svoronata. Udaljen je  10 km od Argostolija, glavnog grada. Autobuska stanica sa koje saobraća lokalni autobus do svih tursitičkih najzanimljivih zona na ostrvu je udaljena 300 metara dok  su supermarket i taverne na 400 metara od hotela. Aerodrom je od hotela udaljen 1 km.

Plaža: Uređena, peščana plaža Ammes od smeštajnog objekta je udaljena 300 metara. Zona Lasija, koja se smatra jednom od najatraktivnijih za turiste i u kojoj se ujedno nalaze, po mnogima, dve najlepše plaže Makri Gialos i Plati Gialos od hotelskog kompleksa je udaljena 8km

Hotelski sadržaj: Hotelski kompleks sa lepo uređenim vrtom i mnoštvom mediteranskog rastinja u kome se nalaze dva otvorena bazena, bar pored bazena, restoran, recepcija i parking se sastoji od Sotiris Studia i Sotiris Hotela. Gosti mogu koristi sve sadržaje kompleksa bez obzira u kom delu kompleksa se njihova soba nalazi. Besplatni Wi-Fi internet je dostupan u svim javnim delovima kompleksa.

Smeštaj: Standardne sobe sa pogledom na baštu su u zakupu naše agencije. Sobe se mogu nalaziti i u delu Sotiris Studia i u delu Sotiris Hotela. Sve sobe imaju balkon ili terasu, kupatilo (tuš, wc, fen za kosu), sef, mini frižider i klima uređaj. U standardne sobe se mogu smestiti maksimalno dve odrasle osobe.

Usluga: Polupanison (doručak i večera – švedski sto, samoposluživanje)

Napomena: Hotel preporučujemo parovima.

Kontakt: www.sotirisstudios.gr/en/
1. dan BEOGRAD - KEFALONIJA
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Kefaloniju (oko 90 minuta). Ketering u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan KEFALONIJA
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. dan KEFALONIJA - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Obrok u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.

Organizator putovanja je dužan da obavesti putnike o tačnom vremenu leta, po dobijanju informacija od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja. Obaveza je putnika je da dostavi tačan broj mobilnog telefona, kako bismo bili u mogućnosti da ga obavestimo pozivom ili putem SMS poruke o tačnom vremenu leta, odnosno sastanku putnika. Ukoliko iz bilo kog razloga niste dobili informaciju o tačnom vremenu, 24 sata pre poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati Organizatora putovanja.O satnici povratnog transfera putnike obaveštava predstavnik Organizatora putovanja.  
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Pošaljite upit

Sve cene i podaci na sajtu su informativnog karaktera. Za zvaničnu ponudu pozovite nas, pošaljite upit putem kontakt forme, pišite nam na email ili nas posetite na našoj adresi.