Studio Tzaki

Lasi, Kefalonija

Opis destinacije

Ukras Kefalonije su božanstvene plaže među kojima se lepotom izdvajaju Makrijalos i Skala dok najpoznatija Mirtos ovekovečena u filmu “Mandolina kapetana Korelija” Uz pažljvo odabrane hotele i apartmane kao i povljne uslove plaćanja Agencija Big Blue nudi do ovog ostrva u Jonskom moru i direktan čarter let… Ostrvo Kefalonija je najveće iz grupe ostrva koja geografski pripadaju Jonskom arhipelagu. Ostrvo uzbudljivih paradoksa, ali i s jednom od najlepših plaža ne samo Grčke. Šljunkoviti Mirtos, izdvojen od gradskih i turističkih nase¬lja, simbol je ostrva. I avantura za one namerne da uživaju u miru božanske prirode kojom je okružena. Njena bajkovitost, kao prirodna kulisa, ovekovečena je u filmu „Mandolina kapetana Korelija“. Ako su ovde uživali Nikolas Kejdž i Penelopa Kruz, sigurno je da ćete i Vi. Mirtos je najpoznatija ali su verovali ili ne Makrijalos i Skala najlepše plaže ostrva na kome vas čekaju još i gastronomski specijaliteti, dobra vina, zanosna muzika. I još ako odom dopunite krstarenjima do Itake ili Skorpiosa, odmor na ostrvu Kefalonija pretvoriće se u nezaborav. Glavni grad ostrva je čarobni Argostoli Ukras grada je veliki most sa mnogobrojnim lukovima koji povezuje obale gradske lagune. Turisti ne zaobilaze ni gradski Arheološki muzej sa brojnim eksponatima pronađenim na drevnim ostrvskim lokalitetima. U Etnografskom muzeju može se videti izuzetno bogata kolekcija vizantijskih ikona.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Apartman

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Usluga: najam.
Lokacija: nalazi se na šetalištu u glavnoj ulici poznatog letovališta Lassi.
Plaže Gradakia i Paliostafida su udaljene 200m od vile gde se nalazi i poznati hotel Mediteranee.
Plaže Makris Gialos i Platis Gialos se nalaze na oko 900m od studija.
Prodavnice, restorani i kafići se nalaze u neposrednoj blizini,kao i autobuska stanica.
Glavni grad Argostoli udaljen je oko 2,2 km, dok se aerodrom nalazi na oko 7km.
Hotelski sadržaj: kompleks ima Wi-Fi u javnim prostorijama besplatno, dvorište, parking, lift.
Studija su smeštena na prvom i drugom spratu, dok se u prizemlju nalazi rent a car agencija, prodavnica suvenira i manji restoran brze hrane.
Studija: imaju mini kuhinju opremljenu osnovnim posudjem za kratku pripremu laganih obroka uz vremenski minimalno kuvanje, mini frižider, kupatilo, klimu (uz doplatu), TV (besplatno), terasa/balkon.
Studija su renovirana za letnju sezonu 2021.
- 40% akontacije prilikom rezervacije (sklapanja ugovora),ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja;

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

MDT

Organizator putovanja je turistička agencija Market Tours, broj licence OTP 503/2020 kategorija licence A10. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Market Tours. OUP

Pošaljite upit

Sve cene i podaci na sajtu su informativnog karaktera. Za zvaničnu ponudu pozovite nas, pošaljite upit putem kontakt forme, pišite nam na email ili nas posetite na našoj adresi.